TRINTUVO JR ULTRA 8000S
NAUDOJIMO INSTRUKCIJA
Domina šis trintuvas? Aplankykite www.blend.lt
Įvadas
Gerbiamas kliente!
Dėkojame, kad pasirinkote “JR Ultra Whole Slow Juicer”. Kad naudotumėtės ja saugiai, atidžiai perskaitykite naudojimo instrukciją ir išsaugokite ją ateičiai.
Visas šio vadovo turinys yra tik informacinis ir jei radote, kad kažkuri informacija nenurodyta, prašome informuoti mus, kad papildytume sekantį leidimą. Nuolat tobulinant produktą, dizainas ir veikimas gali būti keičiami be įspėjimo.
Tikimės, kad jums sulčiaspaudė patiks ir padės jums pradėti kelionę į turtingesnę mitybą ir geresnę sveikatą.
Su šia lėtaeige sulčiaspaude galima lengvai išspausti sultis iš bet ko – nuo minkštos uogos iki kieto obuolio, paruošite sveiką gėrimą su 35 % daugiau sulčių nei išspaudžia įprastos sulčiaspaudės.
Šalto spaudimo procese lėtai gaminamos sultys iš kietų daržovių ir lapinių žalumynų, išlaikant maksimalų kiekį gyvų maistinių medžiagų ir fermentų.
Kviečių želemnys, alavijo lapai, pušų spygliai ir kiti vaistiniai augalus lengvai išspaudžiami šalto spaudimo procese.
Migdolus, pistacijas, Brazilijos riešutus ir daugelį kitų riešutų pamirkykite per naktį, įpilkite vandens ir sudėkite į sulčiaspaudę, kad gautumėte maistingą šviežią riešutų pieną.
Ledai iš šaldytų vaisių – ši sulčiaspaudė gali paversti jūsų mėgstamus vaisius puikiais ledais be riebalų, konservantų ir kaltės jausmo.
Ši sulčiaspaudė gali pakeisti tradicinį sojų pieno aparatą, nes šalto spaudimo būdu iš mirkytų sojų pupelių pieną galima išgauti per kelias sekundes.
JR sulčiaspaudė turi papildomą sietelį, kad galėtumėte gaminti tirštesnes sultis, jei nuspręsite, kad norite ko nors tirštesnio ir daugiau skaidulų.
“JR” siekia, kad aukštos kokybės virtuvės prietaisai užtikrintų klientams 100 % natūralią mitybą. Naudodami JR lėtaeigę sulčiaspaudę galite mėgautis įvairiomis maistingųjų medžiagų turtingomis sultimis kartu su šiais privalumais.
– Tinkamai paruoštos sultys iš žalumynų, žolelių ir žolynų (didelė išeiga).
– Sulčių spaudimas iš vaisių ir daržovių, įskaitant minkštas rūšis
– Šaltai spaustos, kad gautųsi daugiau fermentų ir maistinių medžiagų turinčios sultys
– Mažas greitis (aps/min), kad sumažėtų oksidacija ir sultys ilgiau išsilaikytų vertikalioje padėtyje, todėl sulčių spaudimo procesą palengvina gravitacija
– Sulčių kranelis, kad sumažėtų putų, mažiau atliekų nei išcentrinėse sulčiaspaudėse
– Patogios vaikams, be aštrių ašmenų
– Erdvę taupanti konstrukcija
– Automatinis minkštimo išstūmimas, kad sultys būtų spaudžiamos nepertraukiamai
– Įmontuota atbulinio sukimo funkcija neleidžia užsikimšti
– Lengva valyti, tik 5 dalys, greitai nuplaunamos
– Mažas triukšmas
Dviejų pakopų sulčiaspaudė apdoroja:
– apelsinus, pvz., minkštus vaisius
– kietus vaisius, pvz., obuolius
– minkštas daržoves, pvz., kopūstus
– kietosios daržove, pvz., morkos
– kviečių želmenis
– sojų pupeles
– gamina ledus iš šaldytų vaisių, pvz., bananų
– gamina riešutų pieną iš minkštų arba mirkytų riešutų